Гриценко сьогодні кандидат №1 на посаду Президента України

Поділитися


Про це заявив у Тернополі кандидат на посаду глави Національного банку України Олександр Савченко. Для українців це зрозуміло, оскільки триває російсько-українська війна, а на виборах Президента ми обираємо головнокомандувача Збройних Сил України. Серед чотирьох десятків кандидатів Гриценко чи не єдиний фаховий військовий, який має реальні шанси перемогти.

Під час зустрічі 6 березня з громадськістю Тернополя, Олександр Савченко розповів своє бачення ситуації в Україні, що буде робити на посаді глави Нацбанку, якщо, звісно, її посяде. Наприклад, банкір планує посилити роль Нацбанку в економіці країни, щоб підвищити рівень доброту громадян.
У професійних колах фінансистів Савченко відомий банкір та науковець, доктор економічних наук. У 90-х розробляв основи нової монетарної політики України, був виконавчим директором Європейського банку реконструкції та розвитку. У 2005 році на посаді заступника голови НБУ контролював діяльність департаменту валютного контролю та ліцензування та співпрацю з МВФ та Світовим банком. У вересні 2009 року став заступником міністра фінансів, а в березні 2010 року подав у відставку та очолив Міжнародний інститут бізнесу. Саме через професійні якості Анатолій Гриценко залучив  його до своєї команди. Звісно, Олександр Савченко розуміє, що навіть перемога Анатолія Гриценка на виборах Президента України  не гарантує його обрання, оскільки процедура призначення передбачає розгляд питання і голосування у Верховній Раді.

11 ЛЮТОГО У ХАРКОВІ АНАТОЛІЙ ГРИЦЕНКО ПРЕДСТАВИВ СВОГО ГОЛОВУ НАЦБАНКУ ОЛЕКСАНДРА САВЧЕНКА

Кандидат на пост президента України Ігор Смешко є радником чинного глави держави Петра Порошенка і представляє інтереси лідера руху “Український вибір” Віктора Медведчука

У ДТП на Кременеччині травмувалося 5 людей