На Зборівщині “лоб в лоб” зіткнулося два автомобіля

Поділитися

Аварія трапилася 11 березня близько 14:00 на автодорозі Тернопіль-Львів-Рава-Руська, поблизу КП «Зборів»
За попередньою інформацією, водій автомобіля ВАЗ-2110 (житель Хмельницької області) не переконався у безпечному маневрі обгону та виїхав на смугу зустрічного руху. В цей момент трасою рухався автомобіль Toyota, яким кермувала жителька Львова. Уникнути зіткнення не вдалося.
В результаті удару в реанімаційне відділення потрапили обидва водія. У кермувальника ВАЗу закрита черепно-мозкова травма, струс, забій грудної клітки та відкритий перелом гомілкової кістки.
У львів’янки – ЗЧМТ, струс, амнезія, перелом носа, травми та різані рани. В обох кермувальників взяли кров для перевірки на вміст алкоголю. Триває слідство відповідно до статті 286 частина 1 ККУ, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області

Для ліквідації наслідків дорожньо-транспортної пригоди, на місце події залучався черговий караул 17-ї державної пожежно-рятувальної частини. За допомогою спеціального обладнання рятувальники провели деблокування затиснутого в понівеченому авто водія ВАЗ 2110. Потерпілого передали працівникам екстреної медичної допомоги. Також проведено заходи з попередження пожежі пролитого внаслідок ДТП палива. Внаслідок лобового зіткнення автомобілів ВАЗ 2110 та «Toyota Yaris» травмовано 2-х осіб: громадянина, 1994 р. н., жителя с. Вербка Ярмолинського району Хмельницької області (водія автомобіля ВАЗ 2110) та громадянку 1984 року, жительку с. Братківці Львівської області народження (водія «Toyota Yaris»). Їх обох, з травмами різного ступеня складності, шпиталізовано до Зборівської центральної районної клінічної лікарні.

Юлія Тимошенко: Провокації Адміністрації президента досягли апогею

За продуктами бакалії їдемо на Тернопілля