Що хотіти від українців: кліп-агітка за Порошенка від гурту ТІК зібрав 2 мільйони переглядів

Поділитися

Пропагандиський кліп гурту ТІК “Циклони” переглянуло за тиждень майже 2 мільйони глядачів. Кліп присвячений президентським виборам в Україні. Віктор Бронюк у пісні висміює кандидатів у президенти Юлію Тимошенко та Володимира Зеленського. Натомість про Порошенка – позитивно, хоч і не прямо: “Не знаю, як вам, а як по мені, у шоколаді трохи ліпше, ніж у л*йні”.
У пісні звучать такі фрази: “Весняні циклони, ці клоуни. Недолюстровані, перефарбовані. З вилами й косами на постаменти. Голими й босими йдуть в президенти”, “У новий курс на старій кобилі. Ми десь це вже чули, ми там “уже были”. Газ подешевшає від тьоті Юлі і так 20 років, а в кишені дві дулі”. “Владімір також нині не тренд, он у москалів є вже такий президент. І як би не вийшло нам з вами на зло, із маленького Вовки велике …”.

Віктор Бронюк заявив, що ідея “Циклонів”  – це відповідь на запитання, чому українці зачаровуються кандидатами, голосують за них, а потім по факту розчаровуються і при владі з‘являються ті ж самі біг-морди, тільки в профіль. За його словами лідера гурту ТІК, виборці мають право зачаровуватися, але при цьому повинні усвідомлювати свою відповідальність.

“Якщо корова призначена давати молоко, то використовувати її на кінних перегонах – дурна ідея, як би ви ту телицю не обожнювали. І навпаки, купувати племінного коня, розраховуючи на збільшення надоїв на душу населення, м‘яко кажучи, недалекоглядно. Але цю інформацію люди пропускають мимо вух. Тому я вирішив у гумористичній формі звернути увагу виборців, що це саме вони у кабінках на дільницях приводять до влади корупціонерів, диктаторів та високопоставлених бездар. (Тих самих, які в період виборчої кампанії грошима чи гречкою задобрюють свій електорат.) У такий не хитрий спосіб одні нові обличчя змінюються іншими, але якість влади від того не стає кращою”, – заявив соліст гурту ТІК Віктор Бронюк.

Месенджер Viber з останнім оновленням отримав темну тему

Зеленський – символ русифікованої України