На вулиці 15 Квітня сталося ДТП

Поділитися

Один з викликів про ДТП надійшов екіпажу патрульних і вчора ввечері, близько 18 години. Заявник повідомляв, що на вулиці 15 Квітня водій автомобіля Citroen здійснив зіткнення з автомобілем Hyundai, внаслідок чого автомобілі отримали механічні пошкодження.

Прибувши на місце події та поспілкувавшись з учасниками ДТП, інспектори з’ясували, що 24-річна водійка автомобіля Hyundai, аби уникнути страшних наслідків, була змушена різко загальмувати, оскільки через дорогу, на якій знаходиться чотири смуги для руху, у недозволеному місці, де шалений потік транспортних засобів, вирішив перейти дорогу 57-річний чоловік. В цей час, позаду, рухався автомобіль Citroen, 41-річний водій якого не дотримався безпечної дистанції та здійснив зіткнення з автомобілем Hyundai. На щастя, в автопригоді ніхто не постраждав.

На керманича Citroen патрульні склали протокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвели до ДТП), пішохід 1961 р.н. отримав протокол за ч. 4 ст.127 (Порушення правил дорожнього руху пішоходами, що спричинило аварійну обстановку).

Феномен Игоря Смешко в активном использование старой и проверенной агентуры КГБ

Звернення до Петра Порошенка від ініціативи “Хто замовив Катю Гандзюк?”