Порошенко промахнувся…

Поділитися

Кілька годин тому агенція Укрновини проанонсувала прес-конференцію звільненого Зеленським у 2013 році учасника «95 кварталу» Дениса Манжосова.

Ображений друг дитинства Зеленського мав розповісти там «свою історію взаємовідносин з ним». Анонс про брифінг радісно рознесли по фейсбуках блогери-порохоботи. У результаті – на порожній стіл в агенції крізь ютьюб дивилися понад 6 тисяч людей (норм вийшов хайп на порожньому місці за гроші орендаторів зали, колегам – зачот?). Усі очікували на широко анонсований раніше АП нокдаун (наркота – дороги – баня), але…

Після появи анонсу на прес-конференцію почали масово акредитовуватися журналісти та актори «Кварталу». Соратники Зеленського приїхали до агенції, щоб «подивитися у вічі Манжосову». Один з них, Олександр Пікалов, заявив, що його колишній колега взяв гроші за участь у прес-конференції. Упродовж двох годин між анонсом та запланованим початком події, редакцію двічі «замінували» по телефону. А сам Манжосов, у підсумку, втік.

За словами журналістів, приблизно за годину до початку івенту, колишній кварталівець приїхав до офісу агенції, зайшов усередину, оглянув локацію, вийшов, сів у таксі та поїхав геть.

За нашими даними, прес-конференцію організовувала українська піар-компанія, яка часто співпрацює з агенціями і «бере підряди» у різних клієнтів. Прямого зв’язку з Банковою ця компанія, нібито, не має. Після зникнення Манжосова, організатори спробували зв’язатися з ним, але безуспішно. Час аренди зали завершився, всі посміялися та розійшлися.

Згодом Манжосов сам вийшов на організаторів, заявив, що від самого ранку йому погрожують і пообіцяв пізніше викласти своє віднозвернення, повідомляє

The Newsroom

ВАЗ та Mazda зіткнулися за Тернополем

Поки господарі прибирали на цвинтарі, зловмисниця викрала з їх будинку 10 тисяч гривень