Спільний кліп Тіни Кароль та гурту “Бумбокс” “Безодня” переглянули за добу майже мільйон разів

Поділитися

Співачка Тіна Кароль та гурт “Бумбокс” порадували шанувальників спільною композицією, яка зветься “Безодня”, та й із кліпом на неї теж не забарилися. кліп припав до смаку українцям і нині займає 3 місце у рейтингу. За добу його переглянуло 900 тисяч разів.

За словами режисера відео, Станіслава Гуренка, Кароль та Андрій Хливнюк обоє відчували пісню, були на одній хвилі і точно, без підказок, знали, що робити на майданчику.

Ідея несподіваного дуету, між іншим, першого у творчості Тіни, належала Андрієві.
“Безодня – не просто пісня, скоріше це сукупність двох різних світоглядів в одному цілому. Тіна Кароль змогла надати пісні саме те тембральне та емоційне забарвлення, яке я уявляв, коли писав її. Тіна одразу погодилася на дует, наша співпраця була невимушено легкою. Одна репетиція, одна сесія в будинку звукозапису. Місяць студійної роботи з аранжуванням, мастеринг в Сполучених Штатах і робота готова”, – поділився Хливнюк.
“Безодня – це історія зрілого кохання, історія в якій зустрілися двоє людей, і музика дає їм відповіді на всі питання. Ця пісня близька мені за змістом, по духу, я з вдячністю прийняла запрошення Андрія Хливнюка заспівати в дуеті. У нас вийшло створити красиву оду про вічне – про кохання”, – зазначила Кароль.

Сьогодні Володимир Зеленський “наламав дров” із здачею аналізів

5 квітня 1944 Москва розпочала депортацію українців до Сибіру