У ДТП в Тернополі загинула жінка

Поділитися

Чергову смерть в результаті дорожньо-транспортної пригоди зареєстрували правоохоронці Тернопільщини. Четвертого квітня о 22:56 на лінію “102” надійшло повідомлення про автопригоду на вулиці Микулинецькій.

На місце пригоди виїжджала слідчо-оперативна група. За попередньою інформацією, водій автомобіля Mercedes 230, не вибрав безпечної швидкості руху та не врахував дорожньої ситуації і як результат – транспорт виїхав на роздільний острівок. Після цього автівка перекинулася та за інерцією врізалася в фундамент рекламного щита.
Керував автомобілем тернополянин, 1985 року народження. На момент аварії в транспорті перебувала й дружина кермувальника. Тридцятишестирічна жінка загинула на місці нещастя.

Водій від здачі крові відмовився. Чоловіка з закритою черепно-мозковою травмою, струсом та забоями доправили в медзаклад.
Дана подія внесена в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до статті 286 частина 2 ККУ – Порушення правил безпеки дорожнього руху, якщо вони спричинили смерть. Триває слідство, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області

Сеник Юлію розшукують в Бучачі за розкрадання майна

Сьогодні Володимир Зеленський “наламав дров” із здачею аналізів