Як Володимир Зеленський та Петро Порошенко аналізи здавали

Поділитися

Сьогодні кандидати здавали аналізи. Володимир Зеленський приїхав до лабораторії “Євролаб” чомусь не о 8 ранку, як анонсував раніше і запросив Петра Порошенка здавати аналізи, а в 07:40. До речі, власником лабораторії “Євролаб” є громадянин Росії Кирилов та ведучий на медведчуківському каналі Пальчевський ) . Уся процедура зайняла приблизно півгодини.


Потім Зеленський дуже оперативно поспілкувався з пресою, заявив, що не має лабораторії на Олімпійською і на питання журналістів фактично відмовився відповідати, запропонувавши дивитись офіційні ролики.

Приблизно 09:20 до медпункту НСК увійшов Петро Порошенко, відбір аналізів для акредитованої на це дійство преси показували наживо, на екрані в холі.

Перед цим, уночі, Порошенко випустив ще одне відео, де закликав Зеленського “бути мужиком” і прийти на дебати.


“Стадіон, так стадіон”, – знову повторив Порошенко,

«Панове кандидати. Дебати – за «Законом про вибори президента України». В студії Суспільного мовника. З модератором Суспільного мовника. За правилами Суспільного мовника. Крапка”, – написав керівник Суспільного Зураб Аласанія.

Переговори зі сторонами “завершилися не почавшись”..

У ЦВК так само заявили, що оплачуватимуть з бюджету лише дебати в студії Суспільного. На інші шоу – хай кандидати скидаються зі своїх кишень, і офіційними дебатами це шоу не визнаватиметься, повідомляє The Newsroom
Нагадаємо, що 3 квітня Зеленський записав відеозвернення.

Вимогою Зеленського було проходження експертизи, щоб “довести народу, що серед них немає ні алкоголіків, ні наркоманів”.

Порошенко виклик прийняв. Правда, не зразу. І ролик довго знімали, а виклали аж о 4 ранку


Того ж дня Зеленський зняв другий ролик, де запропонував Юлії Тимошенко бути арбітром на дебатах.






Результати експрес-аналізу Порошенка

А ось заява від керівництва проводити дебати без глядачів викличе хвилю критики влади

Шахраї заволоділи дитячими грошима

Хто з кандидатів у президенти витратив найбільше і найменше грошей?