Депутат запустив свою рекламу на порносайті Pornhub, щоб ще раз потрапити до парламенту

Поділитися

Данський політик знайшов унікальний спосіб залучення потенційних виборців – він вирішив розмістити рекламу на порносайті Pornhub.

Про це повідомляє “Європейська правда” з посиланням на Politico.

Йоахім Б. Олсен з “Ліберального альянсу” сподівається, що реклама на Pornhub допоможе йому переобратися до парламенту Данії на загальних виборах 5 червня. Колишній спортсмен Олсен, який виграв срібну медаль у штовханні ядра на Олімпійських іграх 2004 року в Афінах, сказав журналістам, що виборців потрібно досягати усюди.

“Ми подумали, що це може бути кумедно – запустити рекламу на Pornhub. Половина інтернету – це порно, і ви повинні бути там, де виборці – в тому числі на порносайтах”, – сказав він.

Слоган політика, розміщений на сайті, звучить так: “Коли ви закінчите мастурбувати – голосуйте за Йокке”. Політик зазначив, що заздалегідь не обговорював розміщення реклами на сайті з партією.

“Я знаю, що деякі люди будуть нажахані. Сьогодні взагалі не можливо сказати щось, щоб не засмутити когось. Ті, хто знають мене як політика, знають, що я серйозний, але у мене є почуття гумору і я думаю, що це дуже смішно”, – сказав політик.

За загибель борсуків та зайців у Тернопільському районі будуть відповідати аграрії

Кремлівське ху*ло активно розмножується