Відомого в Україні мера-патріота з Конотопу Артема Семеніхіна важко побили

Поділитися

Сьогодні о 1.00 здійснено напад на мого колегу Конотопського міського голову Артем Семеніхін, який висунувся у народні депутати України по сусідньому з моїм, 160 округу. Його прибічники стверджують, що це замах на вбивство, замовлений основним опонентом Семеніхіна – народним депутатом «волі народу» Ігорем Молотком, який також балотується по цьому округу.

Кажуть, що останній вдався до таких методів, бо не очікував, що Семеніхін буде висуватися (дійсно, Артемій подав документи в останній момент): інакше Молоток просто б виставив технічних кандидатів, які б мали розділити електорат Семеніхіна – так само як зробив Деркач проти мене на 159 окрузі, виставив з десяток демократичних та «незалежних» кандидатів, щоб максимально відтягнути у мене голоси, розділив патріотично налаштований електорат…

Артем знаходиться в реанімації у важкому стані.

Ось так розправляються з конкурентами на Сумщині. Ми бачимо, як працюють старі бандитські методи і вся наскрізь корумпована система. Ви вірите, що в цій системі знайдуть і покарають винних?

Саме тому цю систему потрібно якомога швидше демонтувати, що ми і будемо робити! Людина, її життя та здоров‘я – має бути головним пріоритетом як це і декларує наша Конституція

Бажаю Артемію найшвидкішого одужання та якомога більше сил для подальшої боротьби! Не дамо проросійським силам взяти реванш на прикордонній Сумщині!

Фото зі сторінки Артемія Семеніхіна

Мішель Терещенко – міський голова Глухова

49-річна жінка переплутала ємності з водою та з бензином і поставила пальне гріти на плиту

Кого бачать українці новим прем’єр-міністром України?