17 липня Святослав Вакарчук приїде до Тернополя “підтримати штани”

Поділитися

Цієї середи, 17 липня, на Тернопільщину з Туром Змін приїде команда “Голосу” — лідер партії Святослав Вакарчук разом з членами команди, музикантами і волонтерами будуть обробляти остаточно мізки наших краян. Щоб старше покоління не втікало швидко із зустрічі, як це було з перших рокових акордів, Вакарчук буде грати на піаніно.

Як відомо, на Тернопільщині “Голос” має хороші рейтинги, але далеко не всі кандидати. Якщо на півдні Алла Квач в одні ворота перемагає сумнозвісного блазня Порошенка – Олега Барну та одіозного мера Чорткова Шматька, то в решті округів великі проблеми.

Наприклад, у Тернополі мажоритарник партії “Голос” Максим Черкашин з кожною зустріччю з виборцями просто вбиває свій рейтинг. Колишньому помічнику мера Надала треба було не виходити в люди, не відкривати рота, а просто розмістити рекламу в пресі та на біг-бордах. Черкашина спримають як якогось хитрожопого іудея, який ніде толком не працював, кілька разів організував концерти. Найбільше вдарили по рейтингу ролики нового примітивного каналу Тернопіль 1.

ВАКАРЧУК В ШОЦІ: У ТЕРНОПОЛІ РЕЙТИНГ “ГОЛОСУ” ДО 20%, а МАЖОРИТАРНИК ЧЕРКАШИН ЛЕДВЕ 5% НАБИРАЄ. ЙМОВІРНО, СПІВАК ЗАПРОПОНУЄ ЧЕРКАШИНУ ЗНЯТИ СВОЮ КАНДИДАТУРУ НА КОРИСТЬ БАРНИ, ПІДТВЕРДИВШИ, ЩО “ГОЛОС” І ПОРОШЕНКО – ДВА ЧОБОТИ ПАРА.

Якщо молодь просто ознайомлювались, що є такий кандидат, то покоління від 30 років і старше скептично сприйняло совдепівщину в комунальних закладах, з лікарями, так звані зустрічі із тими самими “юними собачками”, які лише ходять за Черкашином і кивають головами…

Не краща ситуація і в Олега Вітвіцького, який народився у Теребовлянському виборчому окрузі. Окрім заритого пупця, у Вітвіцького аргументів нуль. Навіть патріотичну книжку “Алярмик” – абетку юного бандерівця профінансував йому регіонал Цимбалюк, якого Олег Вітвіцький обслуговував кілька років.

РОЗКЛАД ЗУСТРІЧЕЙ
– ТЕРЕБОВЛЯ 14:30 Зустріч зі Святославом Вакарчуком та командою партії «Голос».
Розмова про важливе Місце: Площа біля памятника князя Василька, вул. Князя
Василька
– ЗБОРІВ 17:00 Зустріч зі Святославом Вакарчуком та командою партії «Голос». Розмова
про важливе. Місце: Площа ім. Тараса Шевченка
– ТЕРНОПІЛЬ 18:30 Зустріч зі Святославом Вакарчуком та командою партії «Голос».
Розмова про важливе. Акустичний концерт. Місце: Театральний майдан
– ЧОРТКІВ 21:00 Зустріч зі Святославом Вакарчуком та командою партії «Голос».
Розмова про важливе. Місце: Площа Героїв Євромайдану

Чайківський в нетверезому стані і на високій швидкості не справився з керуванням та злетів в кювет

За підтримки Ігоря Побера на центральній площі Тернополя гратимуть у стрітбол