П’ять історій з життя біженців, які оселились в Одесі

Поділитися


У рамках прес – туру «Одеська область – досвід реформ», який відбувся 20-21 червня журналісти з десятка областей України зустрілись з керівництво хабу Академії Суспільного мовлення Станіславом Калачем.
Також кореспонденти побували на презентації фільму «5 історій» про життя одеських біженців.
Фільм розповідає історію 5 людей, вихідців із різних точок земної кулі. Усі вони, в різний час, рятуючи своє життя та свободу, були змушені тікати з рідної країни. Сьогодні ці люди проживають в Одесі, а Україну вважають своєю другою Батьківщиною. Гості показу не лише переглянули фільм, але й особисто поспілкувалися з його героями. Також в програмі була запланована виставка малюнків, створених дітьми із сімей біженців.
Одеський хаб Академії Суспільного мовлення – новий освітній простір і коворкінг для студентів та працівників різних медіа. Це професійна медіа-освіта, прес-центр для незалежних медіа-організацій і фахівців; місце для лекцій та публічних заходів, коворкінг; місце для обговорення навчальних, громадських ініціатив та медіа-стартапів; сад для подій просто неба.
Мета проекту – створити платформу й зручне середовище для розвитку незалежних медіа та громадських ініціатив у південному регіоні України

Президент Федерації велоспорту нахамив переможниці Європейських ігор

Свято смердючої водойми відбудеться у Тернополі 13 липня