Соцопитування Центру Разумкова: в Раду проходять від п’яти до семи партій

Поділитися

Розклад партій, які можуть потрапити в парламент, трохи змінився.
П’ять партій долають 5%-й прохідний бар’єр на позачергових виборах у Верховну Раду України, ще дві політсили мають шанси пройти в парламент із урахуванням статистичної похибки, свідчать результати дослідження соціологічної служби Центру Разумкова.

Згідно з результатами дослідження, найбільше виборців мають намір віддати свій голос за партію “Слуга народу” — 41,5% серед тих, хто має намір брати участь у виборах і вже визначився з вибором. За партію “Опозиційна платформа – За життя” мають намір проголосувати відповідно 12,5%, за партію “Голос” 8,8%, за партію “Європейська солідарність” 8,3% і за ВО “Батьківщина” і 7%, повідомляє “Дзеркало тижня”

З урахуванням статистичної похибки на межі проходження в Раду знаходяться партії “Сила і честь”, за яку готові проголосувати 4,6% опитаних, і “Опозиційний блок” з підтримкою 3,8%.

Також за ВО “Свобода” планують голосувати 2,5%, за Радикальну партію Олега Ляшка – 2,4%, за партію “Українська стратегія Гройсмана” 2,0%, за партію “Громадянська позиція” 1,8%, за партію “Об’єднання “Самопоміч” 1,4%, і за “Партію Шарія” відповідно 1,2%.

Майже добу тривали пошуки малолітнього жителя села Пізнанка Гусятинського району

Раніше судимий тернополянин поцупив залишену без нагляду жіночу сумку