Про так званий ремонт вулиці Чорновола у Тернополі: духовка в центрі файного міста

Поділитися


Вчора у центрі Тернополя мер Сергій Надал в авральному режимі відкривав реконструйовану вулицю Чорновола. Осучаснена вулиця коштувала платникам податків 8 мільйонів гривень.

ОСЬ ТАКОЮ ЗЕЛЕНОЮ БУЛА ВУЛИЦЯ ЧОРНОВОЛА ДО РЕМОНТУ

Найбільше там вклали у заміну комунікацій. Проте тернополян найбільше дивує, що влада дозволила вирізати два десятки лип, які росли на цій вулиці. Навіть мер вчора шукав хоч якийсь затінок, щоб дати коментарі своїм агітаторам. А тернополяни відзначають у соцмережах як  знахабнів керівник управління житлово-комунального господарства Олег Соколовський, який безвідповідально заявив – якщо зсохнуть червонолисті клени, на які з бюджету витратили 300 тисяч гривень, то посадять нові. Таку безвідповідальну заяву чиновник зробив через власну безкарність, коли вже викинув на вітер 60 тисяч гривень на каштани Бріоті, а вони фактичо усі засохли…

вулиця Чорновола (Аґенора Ґолуховского), Тернопіль, до московитсько-більшовицької окупації у 1913 році

На інших відео ви можете побачити як почали ремонт вулиці Чорновола, як безвідповідально влада Тернополя поставилась до своїх попередніх зелених насаджень, як знищують зеелені зони в парку Топільче ділки, які будуть тенісні корти, як халтурно ремонтує дороги у Тернополі представник “Народного контролю” Володимир Швайка та якої низької якості дитячий майданчик, збудований на бульварі Просвіти у Тернополі.




У Тернополі чоловік викрав продуктів із супермаркету “Сільпо” на 700 гривень

Громадське обговорення концепції “Трав’яного пляжу” відбудеться 14 вересня