Хрестини завершились аварією

Поділитися

Сьогодні близько 14.00 год. між селами Олесине та Вимислівка Козівського району не розминулися автомобілі марки ВАЗ 2110 та TOYOTA LEND CRUSER 200.

Як розповіли журналісту інтернет-газети “Про все” мешканці села, де трапилась аварія, за кермом ВАЗа був 23-річний Андрій В. Хлопець щойно став хресним батьком своєї племінниці – донечки свого молодшого брата. Адрій їхав додому з церкви, щоб забрати до Козови на хрестини дідуся і бабусю до ресторану “Подолянка” в Козові. Тому й поспішав…

Козівське відділення поліції Головного управління Національної поліції України в Тернопільській області повідомляє, що водії рухались на великій швидкості на зустріч один одному, уникнути зіткнення не вдалося.

Гальмівний шлях становив 10 метрів,- розповідають очевидці ДТП.

Водій автомоміля ВАЗ 2101 23-x річний хлопець загинув на місці пригоди, троє пасажирів автомобіля TOYOTA звернулись до медичного закладу. Подробиці ДТП встановлюються.
Подію внесено до ЄРДР за статтею 286 Кримінального кодексу України.

Спочатку мешканці села повідомляли ЗМІ, що за кермом іномарки перебував нібито правоохоронець. Інформація ця не підтвердилась. Насправді, керував автівкою звичайний українець, заробітчанин, який повернувся з Англії…

У Тернополі обіцяють роботу із зарплатою понад 10 тисяч гривень

300 тернополян звернулися до Президента Зеленського закрити торф’яну котельню Надала, яка шкодить здоров’ю