Сьогодні у Тернополі мешканці Бульвару Просвіти починають боротьбу за свої права

Поділитися

У понеділок, 2 вересня о 18 годині мешканці Бульвару Просвіти в Тернополі проведуть збори в зеленій зоні (“біля аптеки”) щодо негативного впливу на їхнє здоров’я торф’яної котельні на Бульварі Просвіти. Люди незадоволені цілодобовим жахливим шумом у їхніх квартирах від роботи котельні. Мешканці прилеглих будинків не можуть влітку відкрити вікна через гул, який порушує усі норми, сморід, попіл. Люди налаштовані рішуче боротися за свої права аж до перекриття доріг.

Мешканці з Бульвару Просвіти обурені  тим,що торф’яна котельня  значно гірше гріє воду, ніж газом, подає її у домівки брудною. Який сенс щоб вона працювала? Неодноразово люди помічали, теплої води не подають, батареї не гріють влітку, а котельня “кочегарить” так, що на вулиці шум ніби від реактивного літака.

Про те, щоб торф’яна котельня  працювала  – мешканці прилеглих будинків виступають проти.  Люди бояться за своє здоров’я, дітей та онуків і мають на меті також звернутися до Президента України Володимира Зеленського,  генеральної прокуратури та всіх правоохоронних органів, діючого нардепа від Тернополя Андрія Богданця тощо.

Ломаченко переміг Кемпбелла і завоював титул чемпіона WBC

Похолодання завтра прийде на Захід України