Як заміряли шум біля котельні на Бульварі Просвіти

Поділитися


Сьогодні,  в 11 годині, біля котельні на Бульварі Просвіти,9 у Тернополі, зібрались мешканці прилеглих будинків, фахівці з держспоживслужби, головний інженер Тернопільтеплокомуненерго Віталій Грубенюк, депутат Тернопільської міської ради від партії “Самопоміч” Віктор Генсерук та знімальна група надалівського телеканалу “Тернопіль 1”

Директор ТОВ “Тернопільтепло” Андрій Дмитраш, яке псує здоровя людей у прилеглих до котельні будинках, лише усміхався до людей.

Напередодні, о 6 ранку працівники котельні виключили котел і щось там “нашаманили”. До того, усю ніч котел ревів немов реактивний літак. Вже в 11 годині торфяний котел гудів значно тихіше. Заміри ж мали брати )))

Проте, вже о 15 годині, котельня й далі почала смалити сильніше і гул значно посилився.

Тернополяни, які брали участь у роботі комісії, розуміють, що на місцевому рівні все буде гаразд і знищення їхнього здоров’я триватиме й далі. Адже заміри показали, що котельня працює в межах норми, а насправді на 20 дицибел тихіше, ніж зазвичай.

Зрозуміло, що люди очікують на реакцію влади, президента, можливо мер Сергій Надал одумається, вистачить з нього зароблених мільйонів і вже не буде під кінець каденції ганьбитися. Чи він такий захланний, що гудітиме “під бурячки” до останнього дня підконтрольне йому підприємство?

Терпіння людей небезмежне…Найімовірніше, справа завершиться перекриттям доріг, акціями протесту. Адже окрім торф’яного знущання над психікою людей, наближена до мера Надала фірма Максима “поремонтувала” та “оновила” ліфти на Бульварі Просвіти. Жителі тепер ледь не щодня викликають майстрів, бо ліфти постійно ламаються, люди застрягають…Пішохідна доріжка з надалівської бруківки, яку вже два роки як зробили, досі не взята на баланс і не прибирається…
Питань багато у жителів Бульвару Просвіти до місцевої влади. На місцевих виборах, які відбудуться чи восени чи наступного року, відповідь очевидна одна – старої команди свободівців-надалівців точно не буде у міській раді. Проте, найважливіше, щоб правоохоронна система за цей час запрацювала і аферисти при владному кориті були притягнуті до відповідальності…

А поки люди обдумують як їм боронити своє право на життя…

Нагадаємо, що вчора більше сотні тернополян звернулися до Президента Зеленського заборонити в Україні у ХХI столітті середньовічні технології, які завдають шкоду здоров’ю людей.

Затримали серійного злодія, який обкрадав помешкання бережанців

Борщ від Гройсмана подорожчав на 22% за рік