Чому у Тернополі завивали сирени протиповітряної оборони?

Поділитися

Як вдалось дізнатися журналістам інтернет-газети “Про все”, представники цивільної оборони сьогодні перевіряли як працює їхня система сповіщення. Те, що населення було малопоінформованим і в центрі міста можна було спостерігати занепокоєння тернополян, нікого не турбує. Ймовірно, повідомлення про перевірку були на місцевому телебаченні, яке ніхто не дивиться, на “брехунцеві”, який ніхто не слухає та на пронадалівських сайтах, які ніхто не читає.

Не падали бомби з неба – то вже й добре. Чи були якісь серцеві напади у літніх людей та надто емоційних краян – поки не відомо.

Представники цивільної оборони лише поширила ось таке повідомлення під час завивання:”2 жовтня з 14:00 год. до 15:00 год. у Тернополі буде проводитися річна комплексна перевірка системи централізованого оповіщення цивільного захисту області «Сигнал-ВО» з включенням електросирен та передачею мовної інформації по радіотрансляційній мережі області. Прохання до тернополян зберігати спокій та займатися повсякденними справами”.

Ставлення українців до вирішення питання окупованих територій: 68% вважають Росію країною-агресором

У Кременці відбувся ефір ФМ радіо “Кременець” на частоті 100.5 FM