Долю водія, причетного до смерті двох людей, вирішуватиме суд

Поділитися

Від рішення суду тепер залежить доля водія, причетного до смерті двох людей. Чоловікові інкримінують статтю 286 частина 3 ККУ – Порушення правил безпеки дорожнього руху, якщо вони спричинили загибель кількох осіб.

Дане провадження слідчі скерували до суду. Підозрюваний від моменту автопригоди і до 23 жовтня повинен перебувати під вартою без права внесення застави.

Нагадаємо, двадцятирічний чоловік причетний до аварії, яка трапилася 26 серпня близько 2:10. На автодорозі в селі Великі Гаї водій автомобіля DAEWOO-LANOS врізався в мотоцикл MUSSTANG-MT125-1. На момент нещастя в салоні авто перебувало троє пасажирів, а на двоколісному транспорті перебували чоловік-та дружина – мешканці Тернопільського району.

У ході проведення слідчих заходів стало відомо, що водій іномарки їхав з перевищенням швидкості і не встиг загальмувати тоді, коли мотоцикліст, увімкнувши лівий поворот, з’їжджав з дороги. Травми чоловіка та жінки виявилися несумісними з життям. Поруч з мотоциклом валявся один шолом, проте на кому він був – не відомо. Обидвоє загинули на місці автопригоди.

Окрім цього судово-медична експертиза показала в крові кермувальника мотоциклу легку ступінь алкогольного сп’яніння.

Підозрюваного затримали відповідно до статті 208 КПК. У скоєному він зізнався і сприяв розкриттю злочину. Тепер майбутнє молодого чоловіка у руках суду, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області

У Мексиці мера прив’язали до пікапа та протягнули вулицями через непобудовану дорогу. Що зробили б мексиканці з таким мером, як у Тернополі?

Тернопільська “Нива” здолала чернівецьку “Буковину”