Вірш про вовчиць Винника рве соцмережі

Поділитися

Днями “звізда” естради Олег Винник розповів чому узяв участь у скандальному флешмобі разом із російськими знаменитостями, які публічно заявляли про «російський Крим». Про це він повідомив у коментарі «Вікнам».

— Я вважаю, що сьогодні ми маємо думати про мир, а не шукати підводні камені й засуджувати когось. Важливо лише те, що ти чиниш і в першу чергу ми маємо звертати увагу на це.
Що ж до питання Криму, то можливо сьогодні треба дивитися по іншому на справу і взагалі на те, що ми сьогодні маємо.

Я не буду нічого ділити і казати чий Крим, мені здається, що це вже нічого не дає. Якщо ми будемо кричати, що Крим наш, а він по факту не наш, то ми нічого не вирішуємо.

Будемо відвертими, за Крим не вмер жоден солдат.

Я не вважаю, що Крим забрали і він дорожчий за життя і долі десятків тисяч українців, які загинули в незрозумілій війні, якій кінця немає,- прокоментував Винник.

Така ганебна позиція співака викликала бурю емоцій в Україні. Виявилось, мільйони українок і не здогадувалось, що агітаційний тур Винника за Аграрну партію і Поплавського – проект кума Путіна Віктора Медведчука.  Лише зараз українки усвідомили якого вовка в овечій шкурі їм підсунули.

Саме тому вірш Марії Воробець про вовчиць отримав надзвичайно великий резонанс у соцмережах, мільйони переглядів і поширень.

Можем ли мы воспринимать красоту в обычной среде, в неподходящий час?

Коли люди найбільше їдять?