Журналісти застукали депутата від Слуги народу Богдана Яременка за перепискою з проституткою

Поділитися

Журналісти застукали депутата від Слуги народу Богдана Яременка за перепискою з проституткою. Під час листування, він домовлявся про зустріч з 32-річною жінкою через мережу знайомств.

З цих же скрінів фото можна дізнатися, про те, що секс пропонується “захищений, класика й орал, анал – табу”, і коштує все це щастя 100 доларів за годину, а за дві – 150. А також про те, що дівчина “на ніч не лишається”.

Сам Яременко вже назвав цей інцидент “провокацією”, яку він сам і створив.

“Після того, як кілька колег по фракції стали жертвами любителів підглядати і читати через плече ми застосували певні запобіжні заходи і тепер знаємо, коли “журналісти” підглядають в наші телефони. Отримавши такий сигнал я вчинив учора провокацію та дозволив сфотографувати сфабриковане “листування”, – написав він у ФБ.

На фестивалі майстрів з’їзду Яременко міг би стати членом журі. Але всі відмовки втрачають сенс, коли над тобою стоїть дружина з сокирою. Прощавайте, Богдане Васильовичу


Чому гаряча кава і нерозпаковані цигарки?

Полова у головах українців: 73% власників паїв не вважають вартість оренди справедливою, 75% не хотіли б зайнятися фермерством, а 53% не підтримують скасування мораторію на купівлю/продаж земель сільськогосподарського призначення