13-річний школяр попався на крадіжці самоката

Поділитися

Момент вчинення злочину зафіксувала камера спостереження. Поліцейським не склало труднощів встановити особу неповнолітнього.

10 листопада до співробітників Тернопільського відділу поліції надійшло повідомлення про крадіжку трюкового самоката. Ролер зник з ігрового майданчика. Вартість втраченого потерпілі оцінили у понад півтори тисячі гривень.

Оглядаючи місце злочину, поліцейські скористалися відео з камер спостереження і з’ясували, що причетними до незаконного привласнення можуть бути троє неповнолітніх, котрі, помітивши залишений без нагляду колісний транспорт, тривалий час вичікували, аби скористатися моментом і викрасти чужу річ.

В ході слідчо-оперативних дій було встановлено, що привласнив чужий самокат 13-річний школяр. Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 185 ККУ.

Тернополянам і гостям міста правоохоронці нагадують, що в місті функціонує безліч камер спостереження, встановлених з метою безпеки, які також допомагають у розкритті злочинів. Тому будьте законослухняними.

Зник тернополянин

Хочете заробити 50 гривень?