У Гонконзі збудували церкву, яка займає 21 поверх: тернопільським заробітчанам в рясах таке навіть і не снилось

Поділитися

Це перша церква, яка займає цілий хмарочос
В Гонконзі побудували найвищу церкву у світі – методистська міжнародна церква Wesleyan House займає 21-поверховий хмарочос. 21-поверхова висотна церква в Гонконзі увінчана небеснюкаплицею з видом на місто і його гавань. Її ще називають “церквою вертикального хмарочоса”, повідомляє Deezen.

Церква площею 11 000 квадратних метрів розташована на невеликій ділянці площею 800 квадратних метрів, на розі двох головних доріг, поруч з гоночним клубом.
Через невеликий розмір майданчика всі функціональні приміщення церкви, включаючи святилище, каплиці, молитовний зал і офіси, розташовані вертикально в башті і увінчані каплицею на даху будівлі. Це перший випадок. коли церква займає цілий висотний будинок.

Більшість суспільних функцій церкви розташовані на нижніх поверхах башти, а головний зал розташований на першому поверсі над вестибюлем, що виходять на вулицю. Нижче цього в підвалі додатковий зал поклоніння.

Поверхи над глядацьким залом містять дитячу кімнату, кімнату для занять, хорову кімнату і вісім поверхів офісних приміщень. У верхній частині будівлі знаходяться три поверхи житлових будинків для персоналу, з небесною каплицею на верхньому поверсі.

Церква привертає увагу туристів і місцевих жителів.

На початку цього року Seoinn Design Group, яка створювала церкву в Гонконзі, спроектувала тринадцятиповерхову церкву круглої форми в Сеулі, Південна Корея, яка стоїть за громадської площею круглої форми.

На Тернопільщині СБУ імітує бурхливу діяльність з реалізації контрафактного алкоголю?

У Бережанах під час пожежі загинули дві людини