Через коронавірус впали усі світові фондові ринки: починається світова економічна криза

Поділитися

Востаннє такі масштаби втрат спостерігалися у 2008 році, коли розгорілась світова економічна криза.
Всі фінансові ринки продовжують падати впродовж останнього тижня через швидкість поширення нового коронавірусу Covid-2019. Про це повідомляє BBC.

Відомо, що причиною падіння стало те, що інвестори та трейдери не ризикують вкладати свої гроші, оскільки бояться, що нова інфекція може підірвати економіку.

“За підсумками торгів у четвер, 27 лютого, американський індекс Dow Jones упав одразу на 1200 пунктів, втративши загалом 4,4%; це найрізкіше падіння в історії. Індекс S&P 500 також утратив 4,4%, а Nasdaq – 4,6%. Лондонський FTSE закінчив торги на 3,5% нижче, а японський Nikkei впав більш ніж на 2%”, – пише видання.

Востаннє такі втрати спостерігалися на фінансовому ринку в 2008 році – тоді саме вибухнула світова фінансова криза. Аналітики прогнозують циклічність економічних криз кожні 10-12 років. хто б міг подумати, що через коронавірус так сильно постраждає світова економіка.

За останні 6 днів акції усіх світових компаній впали на 3,6 трильйона доларів.

Відомо, що падіння триває й зараз, оскільки для боротьби зі спалахом людям радять не їздити за кордон і призупинити роботу різних підприємств.

Підписуйтесь на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ

Долучайтесь до нашої групи у Вайбері

Ми в Instagram

Наша сторінка в facebook

Ми у whatsapp

На “Дружбі” не має води через прорив водогону

На хабарі викрили державного виконавця Збаразького міжрайонного відділу державної виконавчої служби Тернопільської області