Сеча “Тернопільводоканалу” найдорожча в Західній Україні

Поділитися


Сьогодні у Тернопільводоканалі відбулась прес-конференція з приводу подорожчання, простіть небеса, тієї суміші, яку комунальники називають водою, а тернополяни – сечею. Виявляється, тернопільським лихварям під орудую міського голови Сергія Надала доволі непогано живеться. На біг-бордах однопартійці Надала насміхаються над недолугість столичної влади, проте, якщо справа доходить до власних дій, то займаються обдиранням. Наприклад, зарплата керівника Тернопільського водоканалу Володимра Кузьми у 2017 році становила понад 342 тисячі гривень – понад 28 тисяч гривень на місяць. У 2018 році зарплата зросла до 382 тисяч гривень на рік, бо, напевно, надзвичайно зросла якість послуг та води, яку подають в крани тернополян.
В усіх регіонах України підвищуються тарифи на воду в середньому на 15-20%, а в Тернополі аж на 37%. Краяни сумно жартують, що у нас теє пійло освячене заробітчанами в рясах, які носять золоті хрести на пузах.

Керівник Тернопільводоканалу Володимр Кузьма не прийшов на прес-конференцію, бо розуміє, що після такої новини він стане баластом в будь-якій партії, яка спробує потрапити восени до Тернопільської міської ради.

Останнім штрихом у даній ситуації є першість Тернопільщини із найнищих зарплат в Україні – 7 тисяч 068 гривень. Менше від нас лише у Чернівцях -6958 грн.. Але зауважте, у Черніцях – найнижча оплата за воду в Україні!


Для молоді запустили безкоштовний курс лекцій про успішну кар’єру та працевлаштування

Львівську обласну держадміністрацію очолив Максим Козицкий