Сквер на Миру не продається

Поділитися

Завтра, 27 лютого на 9:30 год. Окружний адміністративний суд м. Тернополя розгляне позов мешканців вул. Миру, щодо порушення містобудівного законодавства при будівництві багатоповерхівки на території скверу.

Відповідний позов було подано ще 11. 11. 2019 р.. Проте позовну заяву судом було повернено для усунення недоліків. 23. 01. 2020 р. постановою Восьмого апеляційного суду Львова справу направлено на розгляд до суду першої інстанції.

Сквери у Тернополі стають непотрібні. Особливо, якщо їх можна вигідно продати під забудову — саме так вважають депутати Тернопільської міської ради і конкретно міській голова Сергій Надал, коли в черговий раз передає землю своєму другові та екс-«свободівцю» М. Гладкому.

Сквер на вул. Миру — прегарна зелена зона для відпочинку. З іншого боку, вигідне місце під забудову — а це мільйонні прибутки. Схоже, що між інтересами громади та приватними в ТМР впевнено зробили свій вибір.

Громада Дружби вже не раз доказувала як вміє об’єднуватися і захищати своє. Люди — молодці! Вони з’ясували: будівництво незаконне! Незважаючи на погрози, нюанси і скандальність ситуації відступати не збираються. Тепер, це справжнє протистояння громади і будівельної мафії.

Ліля Ціхоцька

Підписуйтесь на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ

Долучайтесь до нашої групи у Вайбері

Ми в Instagram

Наша сторінка в facebook

Ми у whatsapp

Тернопільські патрульні врятували життя 14-річному хлопцеві

13 травня у Тернополі відбудеться фінал Кубка України з футболу