У Хоросткові пройшов чемпіонат Гусятинського району з шахів

Поділитися

Чемпіонат Гусятинського району з шахів у неділю, 2 лютого 2020 року, пройшов у Хоростківському міському Будинку культури. Турнір відбувся одночасно серед дорослих та серед дітей до 10 років.

На старт змагань серед дорослих вийшло 19 учасників з Гусятина, Копичинець, Хлопівки та Хоросткова. Вони зіграли між собою за швейцарською системою у сім турів. Контроль часу – по 15 хвилин кожному учаснику до кінця партії.

В результаті напруженої та динамічної гри перше місце здобув представник Гусятина Василь Цільо, на другому Костянтин Сорока з Хлопівки, на третьому – Роман Сорока з Хоросткова.

Серед другорозрядників приз отримав 17-річний Роман Загребельний з Копичинець, у віковій категорії до 14 років першим був хоростківчанин Марко Білоус.

Приз найстаршого учасника дістався 78-річному Ярославу Новоженцю з Копичинець, а наймолодшим виявився 10-річний Олександр Ольховецький з другої одиннадцятирічки Хоросткова.

До речі, як повідомляє директор Гусятинського районного комунального підприємства «ФСТ «Колос-спорт для всіх» Антон Кузик, 31 січня-2 лютого у Тернополі у міському шаховому клубі «Авангард» відбувся чемпіонат Тернопільської області серед юнаків та дівчат з шахів у віковій категорії до 18 та 20 років, і одинадцятирічна хоростківчанка Христина Білоус зайняла друге місце. За словами Антона Кузика, це вже четверте призове місце юної шахістки впродовж одного сезону у різних змаганнях та вікових категоріях, що є абсолютним рекордом для шахістів Гусятинщини.

Водій, що вчинив смертельне ДТП у Тернополі, постане перед судом

Нетверезого водія затримали поліцейські