У Росії в ДТП загинули восьмеро українців, які повертались із заробітків у Санкт-Петербурзі

Поділитися
В 00:29 по местному времени в Псковской области столкнулись микроавтобус Mercedes и грузовик Volvo. Произошло это на 475-м километре федеральной автодороги Р-23 возле села Руда Пустошкинского района.
В результате аварии погибли 8 украинцев — водитель Mercedes и 7 пассажиров. Еще один пассажир и водитель фуры Volvo получили травмы, их доставили в больницу. Состояние пострадавших средней тяжести. Эту информацию подтвердили в украинском Министерстве иностранных дел. На место ДТП прибыл консул Украины, дело находится на контроле консульства и МИД.

У Росії на трасі під Псковом мікроавтобус, в якому, за попередніми даними, водій і усі пасажири були українськими громадянами, зіткнувся з вантажівкою. Восьмеро осіб загинули.
Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди на трасі під Псковом загинули восьмеро людей – пасажири і водій мікроавтобуса, який зіткнувся з вантажівкою. Усі загиблі, за попередніми даними, були українцями, повідомили в міністерстві внутрішніх справ Росії в четвер, 13 лютого. Згодом генеральне консульство України у Санкт-Петербурзі також поінформувало, що, за його попередніми даними, усі загиблі – громадяни України.
Як повідомили російські правоохоронці, мікроавтобус Mercedes, в якому перебували українські громадяни, і великовантажний автомобіль Volvo зіткнулися на трасі Р-23 в Пустошкінському районі Псковської області опівночі четверга.

“За попередніми даними, 13 лютого в Пустошкінському районі Псковської області сталося лобове зіткнення мікроавтобуса з вантажівкою. За наявною інформацією, внаслідок лобового зіткнення загинули восьмеро осіб: водій і пасажири мікроавтобуса”, – повідомили в МВС РФ. Також відомо про двох постраждалих внаслідок аварії: водія фури і пасажира мікроавтобуса.

Обставини і причини ДТП з’ясовуються, на місці працює слідчо-оперативна група.

Незаконно збудований будинок за “Березолем” знесуть?

На Тернопільщині викрито групу з 5 осіб у яких вилучено близько 3 кілограм наркотиків вартістю понад 1 мільйон гривень