Доставка їжі: де замовити їжу під час карантину?

Поділитися

Всеукраїнський карантин триватиме як мінімум до 3 квітня, і в цей час усі заклади громадського харчування будуть зачинені для відвідувачів. Проте ніхто не відміняв доставку! Замовити доставку їжі додому зараз якраз дуже влучно, адже завжди хочеться побалувати себе чимось смачним, а часом просто не хочеться зайвий раз виходити в магазин, аби не наражатися на небезпеку. Тож читайте де і яку їжу можна замовити в Тернополі під час карантину.
Що пропонує Файне місто меню?
Сім’я ресторанів Файного Міста в плані доставки працює в звичному режимі. З кожного закладу можна замовити улюблені страви.
Паб Файне місто пропонує на доставку смачні та ситні українські страви – борщ, вареники, панський дерун з м’ясом, великі картопляно-м’ясні пательні, шашлик та багато іншого. Демократичні ціни, смачна їжа, великі порції та широкий вибір – ось за що тернополяни люблять Файне.
Клуб Файного міста – це європейська кухня з акцентом на італійські страви, також тут багато страв з грилю, смачні салати і десерти. В Клубі часто замовляють карбонару, тортеліні, закуски, медальйони зі свинної вирізки.
Ресторан азіатської кухні ЯНГ. Тут не лише найсмачніші оригінальні суші в м. Тернопіль, але й великий вибір інших страв Тайланду, Китаю, В’єтнаму. Це лапша удон, соба, азіатські салати, супи та салати з морепродуктами, овочі й креветки темпура, та багато чого іншого. Проте унікальні авторські суші – це безперечний фаворит замовлень.
Бар Пасаж Адлера 13 – це неймовірні страви мексиканської та американської кухонь. В Пасажі ви можете замовити кесадилью, бурітос, чіпси начос, сирні кульки, курячі крильця «баффало». А ще тут найбільший вибір смачних і соковитих бургерів на будь-який смак: з чорною або білою булкою, з м’ясом свинини, яловичини, індички, з тунцем та креветками і трюфельною пастою.
– А в ресторані сучасної української кухні Na Nebi працює доставка обідів в м. Тернопіль додому чи на офіс. З 12 і до 15 години по буднях тут можна замовити ситний та смачний повноцінний обід, до того ж обирати можна з кількох сформованих комплексів.
Якщо ви замовляєте на цілу сім’ю і ніяк не можете визначитися з одним напрямком, це не страшно. Не варто обмежуватись однією концепцією, Сім’я ресторанів Файного дає унікальну можливість – замовити різні страви з різних закладів в одній доставці.
Безпечна доставка їжі в м. Тернопіль
Сім’я ресторанів Файного Міста дотримується карантинних заходів, аби вберегти своїх гостей та працівників від поширення вірусу. Тому на час карантину жоден з наших закладів не працює, натомість в усіх в звичному режимі працює доставка.
На час карантину увесь персонал слідкує за станом здоров’я, щоранку вимірює температуру, працює в масках та рукавичках. Так само в масках та рукавичках працюють і кур’єри, тож замовляючи їжу у закладах мережі Файного, ви можете бути впевнені в своїй безпеці.
Доставка їжі в м. Тернопіль здійснюється при умові замовлення на суму від 200 гривень. Вартість доставки – 30 гривень.
Безкоштовна доставка їжі діє при замовленні страв на суму від 450 гривень.
Зробити замовлення можна в один зі зручних способів:
– онлайн просто на сайті закладу;
– за допомогою мобільного додатку;
– за вказаними на сайті номерами телефонів.
Бережіть себе і рідних та харчуйтеся здорово!

 

У Тернополі захворів на COVID-19 стоматолог, а в лікарні помер 68-річний чоловік з Монастирищини

На Тернопільщині підтверджено 8 хворих на COVID-19