Тернополяни не можуть всидіти на карантині в спекотних квартирах біля смердючих торф’яних котелень

Поділитися


Відео із тернополянкою, яка розповіла про жахіття, яке коїться у квартирі через пекельний обігрів торфяної котельні на Бульварі Просвіти, облетіло чи не всі соціальні мережі та групи. Жінка поділилась наболілим: кілька діб триває карантин у Тернополі через епідемію коронавірусу.

Просять людей не виходити без потреби на вулицю. Але як бути в квартирі, яку котельня на торфі обігріває так, ніби на дворі не 14 градусів тепла, а мінус 20. Жінку підтримали десятки тернополян в різних групах. Люди скаржаться на цю совдепівську практику спалювати у кінці сезону торф чи газ, щоб отримати надприбутки. І якщо з газовими котельнями тернополяни можуть миритися – відкрив вікно і легше дихати, то з торфяними просто катастрофа. Сморід, дим, викиди оксиду сірки перевищують у 5 разів норми.

За пів доби відео переглянули майже 5 тисяч тернополян і підтримали схвальними відгуками жінку.

На сайті петицій третю добу мер Тернополя Сергій Надал не може змодерувати петицію, яка виступає проти роботи торфяної котельні на Бульварі Просвіти.

Підписуйтесь на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ

Долучайтесь до нашої групи у Вайбері

Ми в Instagram

Наша сторінка в facebook

Ми у whatsapp

Поки в Тернополі заробітчани в рясах наживаються на страхах людей через епідемію коронавірусу, в мечетях Мекки та Медіни заборонили читати молитви під час епідемії COVID-19

Шахраї у захисних костюмах та масках під виглядом дезінфекторів грабують квартири