У автопригоді на Тернопільщині загинув 75-річний пасажир

Поділитися

Одна людина загинула, двоє отримали тілесні ушкодження в результаті автопригоди. Аварія трапилася 27 березня близько 15:15 в Тернопільському районі на трасі “Тернопіль-Львів-Рава-Руська” неподалік села Довжанка.
За попередньою інформацією, водій автомобіля «ЗАЗ-Sens», рухаючись у напрямку Львова, виїхав на праве узбіччя. В результаті такого маневру автівка врізалася в перешкоду – металеву дорожню огорожу, а після цього транспорт за інерцією викинуло на смугу зустрічного руху, де він не зміг уникнути удару з автомобілем «ВАЗ-2106».
На місце пригоди виїжджали і слідчі, і бригада швидкої. Тілесні ушкодження отримали обоє водіїв, а пасажира ВАЗу, жителя Хмельницького, 1944 року народження, госпіталізували до лікарні в травматичному шоці. У нього медики констатували закриту черепно-мозкову травму, струс, перелом ребер й тазу, забої легень та серця.
Майже 12 годин лікарі боролися за життя потерпілого, але врятувати його не вдалося. Травми виявилися несумісні із життям.
В обох водіїв взяли кров для перевірки на вміст алкоголю. Даний факт слідчі внесли в ЄРДР згідно статті 286 частина 2 ККУ. Триває слідство, повідомляє відділ комунікації поліції
Тернопільської області

В Україні з’явився агрегатор е-сервісів E-GOV

Ціни на нафту впали нижче 20 доларів за барель