Головна медична сестра центральної районної лікарні повісилась через неготовність приймати хворих на коронавірус

Поділитися

У місті Гребінка Полтавської області головна медична сестра центральної районної лікарні була знайдена повішеною у власній квартирі. Про це повідомляють місцеві жителі.

На думку знайомих та близьких померлої, жінка скоїла самогубство через обставини на роботі, а саме через нібито неготовність лікарні до прийняття пацієнтів з коронавірусною інфекцією та перекладання керівництвом на неї відповідальності.

“Жінка завжди була життєрадісною, привітною не мала проблем і конфліктів ні з ким, тож причиною скоєння самогубства, ймовірно, стали обставини на роботі. Жінка працювала головною медсестрою в лікарні і напередодні почали надходити вказівки щодо підготовки лікарень у разі поширення коронавірусу, на що головний лікар Кривошея швиденько написав заяву і пішов у відпустку, його заступниця – на лікарняний, а вся відповідальність за подальші дії впала на головну медсестру! Жінка завжди була відповідальною і ставилася зі співчуттям до людей і пацієнтів, але так як з нею вчинило керівництво лікарні переходить будь-які межі!», – йдеться у повідомленні, яке надійшло до редакції ТСН.

Підписуйтесь на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ

Долучайтесь до нашої групи у Вайбері

Ми в Instagram

Наша сторінка в facebook

Ми у whatsapp 

Нових 19 хворих на коронавірус у Тернопільській області, а головний санітарний лікар України Ляшко навіть не приїхав до Монастириська

Поліцейські Тернопільщини розшукали 21-річну уродженку Донеччини, котра напризволяще залишила своє семимісячне маля