Мер Тернополя Сергій Надал знову почав заробляти на бруківці

Поділитися

Слова “Сергій Надал” і “бруківка” у Тернополі є давно синонімами, які не викликають радості у краян, які вміють елементарно аналізувати. Уже кілька років вулиці файного міста препаскудно облаштовуються неякісною бруківкою. Але на це все не звертають уваги чиновники, які приймають роботи. Чому? Бо за більшістю цих робіт стоїть бізнес-інтереси родини міського голови. Проте, Тернопіль довели за останні десятиліття до такого стану, що його мешканці тішаться й такому примітивному оновленню. Звісно, якщо починати допитуватись, то більшість людей говорить, що ніколи б не купували таку неякісну бруківку та не дозволяли б криворуким пиякам стелити в себе на подвір’ї. З останніх надалівських ремонтів – центральна доріжка від ринку на масив Дружба, попри “Орнаву”.

У центрі Тернополя “робили ремонти” з бруківкою ще за першої каденції тягнибаксивського прихвостня. Минуло кілька років і треба переробляти брак. А це ж витрати надалівської родини. І що придумав пристосуванець у вишиванці? Дав команду розробити проект програми «Доступне місто», в рамках якої у Тернополі планується масштабно понижувати бордюри та облаштовувати пандуси. Справа хороша, навіть прогресивна, але за чий кошт? Правильно, тернополян, які сплатили податки і тепер Надал десятий рік поспіль неефективно розпоряджається коштами. Цього року це 3 мільярди гривень. Скільки заробляє наш горе-патріот? Про поганяло “полтінік” чули щось?

Деякі симпатики Надала скажуть: та чого ви вчепились до мера. Час гарантії на бруківку і роботу зі її вкладання минув. Напевно, в документації вже “підшаманять” і відмажуть пронадалівські фірми. Але виникає логічне питання: якого милого Сергій Надал дав команду знищити усі дорогиі тротуари з базатової бруківки, яку поклали у Тернополі за часів Австро-Угорської імперії? І де хоч один аукціон з продажу цієї природньої вічної бруківки? Ось заява Надала за 9 лютого 2015 року

Підписуйтесь на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ

Долучайтесь до нашої групи у Вайбері

Ми в Instagram

Наша сторінка в facebook

Ми у whatsapp 

Нових підтверджених випадків COVID-19 на Тернопільщині станом на 10 годину 31 березня немає

Мер Монастириська захворів на коронавірус