У Монастириську відверто незадоволені повільною роботою обласної лабораторії.

Поділитися
ЯК ЗАВЖДИ, ПОВІДОМЛЯЄ ДУРНИЦІ НАША ВЛАДА. ТЕРНОПІЛЬСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ ЗАЙМАЄТЬСЯ ПУСТОСЛІВЯМ ТА ПІАРОМ, ЗАМІСТЬ ТОГО, ЩОБ НАДАТИ НЕОБХІДНУ КІЛЬКІСТЬ ФАХІВЦІВ ТА ТЕСТІВ. ВЧОРА ЛІКАР-ЕПІДЕМІОЛОГ Володимир Паничев ПОВІДОМИВ під час засідання Тернопільського оперативного штабу боротьби з коронавірусом, в обласному лабораторному центрі наразі НЕМАЄ тест-систем!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Керівник штабу в Монастириськах Павло Дронь оприлюднив у соцмережі критичний пост про роботу обласної  лабораторії, який проводить аналізи тестів на коронавірус:”Сьогодні вранці друга летальність в Монастириському районі 83-річної жінки з с.Горішня Слобідка. Хвора була шпиталізована в Монастириській районній лікарні і їй клінічно було виставлено підозру на COVID-19, 6 квітня відібрано у неї біопроби та відправлено в Обласний Вірусологічний Центр. Відповідь “+” на коронавірус отримано сьогодні вранці після її смерті. Така “оперативність” ОВЦентру неприйнятна”.

Це вже 4 летальний випадок на Тернопільщині.
Від коронавірусу померли 68-річний чоловік з Монастириського району, 57-річний священник із Заліщицького району, 57-річна жителька Козівського району, яка продавала молоко на ринку.
В Україні COVID-19 забрав життя 57 людей, 45 – одужали. Загальна кількість хворих – 1892.

Підписуйтесь на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ

Долучайтесь до нашої групи у Вайбері

Ми в Instagram

Наша сторінка в facebook

Ми у whatsapp 

На Тернопільщині підтвердився новий випадок зараження COVID-19

В Івано-Франківській, Тернопільській та Львівській областях може бути впроваджено комендантську годину