Поліція затримала двох злодюжок, які хотіли пограбувати дачний будинок у Тернополі

Поділитися

У неділю, близько 12-ї години, на спецлінію 102, звернувся заявник та повідомив, що по вулиці Генерала Тарнавського, двоє невідомих йому громадян пошкодили вхідні двері дачного будинку та намагаються проникнути всередину.

Не гаючи ні хвилини, інспектори прибули за вказаною адресою. На місці їх очікував заявник та двоє чоловіків, котрі агресивно поводились й мали явні ознаки алкогольного сп’яніння.

Патрульні перевірили прилеглу територію та виявили пакунок з інструментами, за допомогою яких, чоловіки, ймовірно, мали намір проникнути до приміщення.

Як вдалося з’ясувати пізніше, цього ж дня, дещо раніше, до поліції зверталася жінка, котра повідомила, що по вулиці Генерала М. Тарнавського невідомі особи викрали в неї сокиру, ніж та інші інструменти.

Патрульні зв’язалися із громадянкою, остання прибула на місце події та впізнала своє побутове приладдя.

Інспектори перевірили ймовірних крадіїв згідно з базами даних та встановили, що чоловіки вже раніше притягувались до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжки. На місце патрульні викликали слідчо-оперативну групу, котрі внесли дані про цю подію до ЄРДР.

Від редакції

На нашу думку, грабунок дачників – це систематична робота зловмисників, які хочуть змусити тернополян покинути дачні ділянки, щоб забудувати зелену ділянку під прикриттям ідеї розбудови там парку. Насправді, більшість території там планують обкласти надалівською бруківкою, вирізати дерева, закупити якісь карликові нещастя і приписати до виборів суперзаслугу діючому “полтініку” Сергію Надалу. Насправді ж, дачники виграли усі суди і якщо влада хоче звести на цій території парк чи забудувати частину території, то повинна поводитись з тернополянами цивілізовано. Але ж у гонитві за надприбутками підуть з осені й студенти, які також будуть нищити та обкрадати врожай стареньких дачників.

Свого часу нвпроти 11 школи нинішній керівник управління житлово-комунального господарства Олегс Соколовський закладав парк Воскресіння Христового. Навіть хрест встановили і освячували. Сонячні промені. А що тепер на цьому місці? Гаражі…

 

Підписуйтесь на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ

Долучайтесь до нашої групи у Вайбері

Ми в Instagram

Наша сторінка в facebook

Ми у whatsapp

Затримали кримінальну групу, яка обкрадала храми Тернопільської, Вінницької, Одеської, Львівської та Чернігівської областей

Як у Тернополі виявили хворого на коронавірус працівника “Нової пошти”