У Бережанах запрацював ринок незважаючи на те, що начальник Держпродспоживслужби Василь Хомінець не вміє правильно носити маску

Поділитися

“Сьогодні в Бережанах відновив свою роботу агропродовольчий ринок. Згідно з постановою Уряду Держпродспоживслужбі доручено контролювати дотримання санітарних вимог в умовах карантину. Про це пише у Фейсбуці начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області Василь Хомінець, який, як це видно з фото, не вміє правильно носити захисну маску. То як він може  контролювати щось масштабніше, не під носом? Василь Хомінець завжди славився бравурністю та непослідовністю. Остання його посада – голова Тернопільської обласної ради – запам’яталася зрадою своєї політичної сили заради керівного крісла.

“Сьогодні роботу ринку та районного управління перевірив особисто. Найближчим часом запрацюють ринки і в інших містах Тернопільщини, там облаштовують торговельні місця захисними екранами, представники Держпродспоживслужби в складі комісій перевіряють готовність їх до роботи в умовах карантину.

Ми, звичайно, виконуватимемо свою роботу, але без вашого розуміння та відповідальності в нинішній ситуації не обійтися. Тому, прошу усіх підприємців та покупців з розумінням поставитися до обмежень, які діятимуть на ринках, дотримуватися дистанції, носити маску та користуватися антисептиками. Відновлення роботи ринків призведе і до виникнення стихійної торгівлі. Уникайте покупок харчових продуктів «з рук» та за межами ринку. Пам’ятайте що уся молочна, м’ясна, рибна продукція, овочі і фрукти повинні мати результати дослідження, які вказують на відповідність, не соромтеся вимагати їх у продавців. Наше здоров’я у наших руках!”,- пише Василь Хомінець, який не вміє навіть для фотосесії правильно одягнути захисну маску.

 

Жінка вбила коханця і отримала 7 років колонії

Сьогодні у Тернопільській області виявили 12 заражених коронавірусом, а вчора – 27. Моспархат з Почаєва й далі рулить, а Монастирищина притихла