Син колишнього радянського лідера Микити Хрущова загинув в своєму американському будинку від вогнепального поранення в голову

Поділитися

19 червня у США помер син Микити Хрущова.Про це писала інтернет-газета “Про все”.

Ми побіжно згадували дітей перших осіб – будівничих злочинної ідеології – комунізму в СРСР. Виявилось, що нащадки Сталіна, Хрущова, Горбачова виїхали в так звані капіталістичні країни.

А сьогодні стало відомо, Сергій Хрущова, син колишнього радянського лідера Микити Хрущова, загинув в своєму американському будинку від вогнепального поранення в голову, повідомляє Associated Press із посиланням на поліцію США.

Поліцейські не виявили жодних ознак криміналу або зовнішнього впливу, і тому закрили справу.

У той же час, поліція не може відповісти на питання: йдеться про самогубство або ж про необережне поводження зі зброєю.

Вдова Сергія Хрущова повідомила, що його поховають в Москві. Сергій Хрущов народився в 1935 році, навчався в Московському енергетичному інституті, працював конструктором космічної техніки.

Його батько Микита Хрущов з 1953 по 1964 роки очолював СРСР, будучи першим секретарем ЦК КПРС. Після відсторонення від влади сім років до самої смерті жив на урядовій дачі під фактичним домашнім арештом.

Після розпаду СРСР Сергій Хрущов емігрував до США, викладав в Університеті Брауна, отримав американське громадянство. Написав кілька книг про свого батька.

Підписуйтесь на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ

Долучайтесь до нашої групи у Вайбері

Ми в Instagram

Наша сторінка в facebook

Ми у whatsapp

Сьогодні додалось ще 29 інфікованих COVID-19 в Тернопільській області

Такого від початку епідемії ще не було: в Україні за добу зафіксували понад 1100 нових випадків COVID-19. Це вже третій “антирекорд” за три дні!