Як видалити профіль в Instagram

Поділитися

Instagram – доволі корисна соціальна мережа, де можна легко поділитись фото, накласти фільтри, знайти друзів і навіть розпочати власний бізнес. Проте сьогодні чимало користувачів хочуть видалити сторінку в Instagram, оскільки велика кількість реклами, інтернет-боти “лізуть” звідусіль.

Зареєструватись завжди легше, аніж видалитись – процес деактивації “захований” у налаштуваннях Вашого профілю. Саме тому журналісти  підготували матеріал, як правильно видалити акаунт у Instagram назавжди.
Існує два варіанти, як можна це зробити: тимчасово деактивувати профіль та видалити акаунт назавжди
Як видалити Instagram тимчасово з комп’ютера
1. Всю процедуру значно легше зробити через комп’ютер. Для цього потрібно відкрити сторінку профілю і натиснути “Редагувати профіль”
2. Прокрутіть сторінку донизу і натисніть: “Тимчасово заблокувати акаунт”
3. Далі потрібно вказати причину закриття облікового запису, вказати пароль сторінки і натиснути на кнопку: “Тимчасово заблокувати аккаунт”.
Плюс цього способу в тому, що коли ви знову зайдете в акаунт з додатку, то він автоматично активується. Існує й інший, що дозволяє видалити Instagram-сторінку назавжди.

Як видалити Instagram назавжди
Цю опцію засновники завбачливо заховали. Для повного безповоротного видалення Instagram сторінки, вам потрібно перейти за цим прямим посиланням: https://www.instagram.com/accounts/remove/request/permanent/ після чого вказати причину видалення, пароль від профілю та натиснути кнопку “Видалити мій обліковий запис назавжди”

Ось такий вихід із ситуації знайшли журналісти 24 каналу.

Підписуйтесь на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ

Долучайтесь до нашої групи у Вайбері

Ми в Instagram

Наша сторінка в facebook

Ми у whatsapp

ВІДКРИТА ЗАЯВА Української гельсінської спілки з прав людини ЩОДО ПЕРЕСЛІДУВАННЯ СЕРГІЯ СТЕРНЕНКА

Виставка живої легенди з діаспори їде в Тернопіль