Повний Місяць на небі, а в Тернополі і такі, і не такі вчиняють самогубства

Поділитися

Вночі, 9 липня, на спецлінію 102 звернувся схвалюваний тернополянин та повідомив, що його товариш телефоном розповів про намір вчинити самогубство, сказав що поріже вени на шиї та більше не виходить на зв’язок. Патрульні негайно прибули за вказаною адресою, де на них чекав заявник. Разом вони спробували потрапити до помешкання, але двері до квартири були зачинені. Інспектори викликали на місце події рятувальників, також за адресою прибула й карета швидкої медичної допомоги. За лічені хвилини, поліцейські та інші спецслужби потрапили до квартири, де на підлозі виявили чоловіка 1996 року народження без свідомості. Медикам вдалося стабілізувати його стан, а патрульні та рятувальники транспортували молодика до карети швидкої, яка забрала його до лікарні. На щастя, лікарі запевнили, що завдяки оперативній та злагодженій співпраці всіх служб, життю та здоров’ю громадянина нічого не загрожує.

6 липня  патрульні отримали повідомлення від небайдужого чоловіка, що на вулиці Об’їзній, біля мосту стоїть жінка із видимими порізами на руках.

Інспектори, не гаючи ні хвилини, прибули за вказаною адресою, де на них чекав заявник. Чоловік розповів патрульним, що дівчина побігла в лісосмугу. Охоронці порядку подалися на пошуки. Вже за лічені хвилини, вони виявили жінку 1997 року народження, яка мала видимі різані рани на руках. Патрульним вдалося заспокоїти її та зупинити кровотечу до приїзду швидкої медичної допомоги.

В ході бесіди, громадянка розповіла охоронцям порядку, що вона хотіла покінчити життя самогубством через сварку з чоловіком. Спільно із медиками, поліцейські доставили громадянку до психоневрологічної лікарні для подальшого лікування.

Підписуйтесь на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ

Долучайтесь до нашої групи у Вайбері

Ми в Instagram

Наша сторінка в facebook

Ми у whatsapp

Вкрав автомобіль аби підпалити?

У Прошові п’яний водій збив восьмирічного хлопчика