Правоохоронний сором Тернопільщини: прокурори зловили аж за дві руки лісника, що продавав “наліво” ялинки

Поділитися

На Тернопільщині на отриманні понад 14 тис неправомірної вигоди викрито працівника державного лісового підприємства

За процесуального, але скоріше –маніакального керівництва прокуратури Тернопільської області слідчими ТУ ДБР в місті Львові спільно зі співробітниками Управління стратегічних розслідувань ( так і хочеться матюкатися, читаючи про цю дрібну справу і переглядаючи фотохороводи) в Тернопільській області ДСР НП України задокументовано факт вимагання (????) та отримання посадовцем державного лісового підприємства неправомірної вигоди в сумі 14,2 тис грн.
За версією слідства працівник державного підприємства «Кременецьке лісове господарство» одержав понад 14 тис грн за відпуск без необхідних дозвільних документів 34 декоративних дерева.  Звичайно, лісник вчинив паскудно і має відповідати. Але в щоденних масштабах розкрадань це такий мізер … Читаючи цей прес-реліз так і хочеться спитати: а ще тупіше не могли написати? Завуальованіше?

Під час отримання неправомірної вигоди зловмисника затримано в порядку ст. 208 КПК України. Особі повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України. До суду скеровано клопотання про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою та відсторонення від займаної посади, повідомляє не надто адекватна прес-служба прокуратури Тернопільської області. Мовчить прес-служба і не скаже – хлопці, не ганьбіться. Це дрібна справа. Де дійсно боротьба з корупцією? Та будуть з нас сміятися на всю Україну! За 34 ялинки – хлопа будуть тримати в слідчому ізоляторі.

Громадська активіст Світлана Безділь пише на сторінці тернопільської прокуратури у Фейсбуці:”А ще є заборгованість по виплаті заробітної платні в багатьох лісгоспах,а головний Лісник Тернопільщини Яремко О.П чомусь не згадує про такий факт.
Може саме тому, що це несе за собою Кримінальну відповідальність?
Працівникі переведені на 0.5 ставки, зарплату Пропонують брати дровами.
Безпосередньо погрузку в лісі здійснюють всі кому “непопадя”, купа неоформлених працівників.
Берем карту, дивомося де відбувається рубка, їдемо на ділянку і не заважаємо Хлопцям працювати, але відповідально все знімаємо на камеру, всіх присутніх, номера машин і т.д.
Потім – Визит до лісгоспу з проханням показати хоча б цивільно правовий договір на цих осіб і транспортні засоби.
Буде?
Звичайно ж ні.
Як розуміємо, що в такому випадку, питання по техніці безпеки,відпадає само по собі”.

Підписуйтесь на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ

Долучайтесь до нашої групи у Вайбері

Ми в Instagram

Наша сторінка в facebook

Ми у whatsapp

З понеділка пів Тернополя буде без гарячої води до кінця літа: голосуйте за Надала й далі

У Бережанському районі втопилося двоє підлітків