Спадкоємиця імперії готелів Hilton, американська світська левиця та модель Періс Гілтон оголосила про намір пофарбувати в рожевий колір Білий дім, якщо її оберуть президентом США

Поділитися

До президентських виборів в Америці лишаються лічені місяці, а перегони стають дедалі цікавішими. Кілька днів тому про намір поборотися за крісло в Білому домі з Дональдом Трампом та Джо Байденом заявив репер Каньє Вест, якого в Україні знають як чоловіка
американської телезірки Кім Кардаш’ян. Сьогодні стало відомо, що не проти позмагатися за крісло в овальному кабінеті і ще одна телезірка Періс Хілтон, яку , як і Кардаш’ян, знають за порноскандалами.

Тусовщиця-діджейка Хілтон оголосила про це в Twitter та Instagram. Білявка запостила фото, на яких нібито лежить на столі в президентському кабінеті.

“Після довгих роздумів. Я вирішила, що Овальний кабінет потребує оновлення декору та жіночої руки”, – написала Хілтон, поставивши хештег #ParisForPresident (“Періс у президенти”).

Спадкоємиця імперії готелів Hilton, американська світська левиця та модель Періс Гілтон оголосила про намір пофарбувати в рожевий колір Білий дім, якщо її оберуть президентом США.

“Я, безсумнівно, збираюся пофарбувати його в рожевий колір, тому що білий занадто нудний”, – скала Гілтон про свої плани оновини фасад Білого дому.

А на питання, кого вона бачить віцепрезидентом, Періс відповіла, що вже має кандидатуру.

“Ріанна, вона красива і талановита, я думаю, вона стане чудовою віцепрезиденткою”, – заявила світська левиця.
За словами моделі, віцепрезидентом має бути “жінка, яка чесна і скаже вам правду, якщо ваше вбрання вам не пасує, а ще вона має бути гарячою”.

Гілтон супроводила програму хештегами #MakeAmericaHotAgain, #ParisForPresident.

Світська левиця Періс Гілтон знялась для грудневого видання “Gay Times”. Періс позує у гламурній атмосфері: рожевих тонах і з пластиковими іграшками. Раніше зірка розійшлася з бойфрендом Крісом Зілка, з яким була заручена.

Як ми згадували раніше, американський репер Каньє Вест балотуватиметься на посаду президента Сполучених Штатів. 43-річний артист зробив таку заяву у Twitter.

“Зараз ми мусимо реалізувати потенціал Америки, довіряючи Богові, об’єднуючи наше бачення та будуючи наше майбутнє. Я іду в президенти Сполучених Штатів!”, – написав Каньє.

Поки невідомо, чи вже подав Вест якісь офіційні документи. Президентські вибори мають відбутися в листопаді.

Підписуйтесь на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ

Долучайтесь до нашої групи у Вайбері

Ми в Instagram

Наша сторінка в facebook

Ми у whatsapp

Нардеп Люшняк придбав котедж біля Буковелю за 13 тисяч доларів

10 липня у Кременці проведуть майстер-клас із приготування вишневого борщу