Секрети ручного блендеру: як обрати найкращий

Поділитися

Є незмірна кількість приводів купити додому ручний блендер zelmer або іншого іменитого виробника, адже любителям здорового харчування важливо вранці випити якісно змішаний смузі, матусям приготувати поживне пюре для дитини, а молодим енергійним людям – підбадьоритися свіжомеленою кавою зранку та насолодитися коктейлем з подрібненим льодом ввечері. 

Разом із консультантами інтернет-магазину електроніки та побутової техніки Stylus ми з’ясували, як вибрати ідеальну модель під ці та інші завдання.

Потужність

Звичайно, можна просто купити найпотужніший блендер і тим самим закрити питання. Але так ви переплатите за функції, якими не будете користуватися. Багато залежить від того, що саме ви плануєте подрібнювати. Основний параметр – це потужність. За ним блендери діляться на 3 типи:

  • 300-599 Вт – достатньо для того, щоб змішати рідини або м’які продукти, як наприклад помідори, банани, варені овочі. Такого апарату з лишком вистачить для приготування дитячих десертів або пюре;
  • 600-900 Вт – спокійно справляється з м’ясом і замороженими продуктами, а також більш важкими завданнями на зразок перемелювання кавових зерен і колки льоду. Такий пристрій покриє більш широкий діапазон завдань і допоможе в приготуванні як котлет, так і коктейлів;
  • 900+ Вт – найпотужніші моделі, які можна порівняти з повноцінними кухонними комбайнами. Вони краще впораються з усіма завданнями, зазначеними вище, а також можуть якісно замісити тісто.

Насадки та матеріали

Вигідна відмінність ручних блендерів від стаціонарних полягає в наявності насадок. 

Виділяють найбільш поширені типи цих аксесуарів:ніжка – йде в комплекті до будь-якої моделі. Являє собою довгастий корпус з ножем в нижній

  • частині. Призначений для перемелювання рідин і м’яких продуктів;
  • вінчик – металева рамка або “крапля” з дроту. З його допомогою можна збивати яйця, білки, вершки та інші рідини;
  • насадка для пюре – те ж, що і ніжка, але оснащена ножем-крилаткою, а також великими отворами. Це потрібно, щоб пюре не перетворювалося в клейку субстанцію, а виходило пишним.

Також деякі моделі ручних блендерів комплектуються чашами-подрібнювачами. Вони бувають наступних видів:

  • подрібнювач-блендер – ємність зі змінними ножами в центральній частині для подрібнення твердих продуктів. Найпотужніші моделі мають в наявності ніж для колки льоду;
  • подрібнювач-комбайн – доповнюється теркою, гаком для замішування тіста, а також насадками для нарізання продуктів кубиками, кружками або соломкою.

Кращий матеріал для насадок – нержавіюча сталь. На відміну від пластику або скла, вона не б’ється, не боїться високої температури та легко миється.

Головна перевага ручного блендера – це насадки. Їх комплект формується виходячи з потужності блендера та визначає функціонал моделі. Важливо розуміти, що комплект не можна змінити чи доповнити. Тож вибір кращого блендера складається з двох кроків: спершу оберіть потужність, а потім – набір насадок, і згодом на вашій кухні з’явиться ефективний помічник за розумною ціною.

Збаразька міська ТВК відмовила двом партіям у реєстрації

Обзор украинского онлайн казино Kosmolot