Тернополяни будуть шоковані, коли дізнаються як депутати облради хотіли знищити школу для слабочуючих, щоб отримати підтримку на виборах від “заробітчан у рясах”

Поділитися

Після інформаційної блокади про фактичне знищення школи для слабочуючих учнів у файному місті, новина тернопільської інтернет-газети “Про все” та відеострім із трьома тисячами переглядів за пів доби, змусило керівництво Тернопільської облради оперативно “гасити інформаційну пожежу”, адже на носі вибори. На ранішню акцію протесту батьків і педагогів прибіг голова облради Віктор Овчарук. Він почав розповідати байки, що скандальне рішення про реорганізацію школи для слабочуючих учнів не підписав. Мовляв, створимо комісію і за десять днів вирішимо як бути далі. Таку ж маячню молов екснардеп Михайло Головко з дружиною. Вони всіляко обмовляли організаторів акції, мовляв, лише чиновники і депутати можуть подбати про інтереси людей, а якщо так активно нападати на бюрократів і депутатів, то складно знайти порозуміння.

Голова облради Овчарук навіть не вибачився перед присутніми батьками учнів та педагогів, що своїм недолугим голосуванням змусив краян у дощ мерзнути під облрадою, а не проводити час в колі родини чи у своїх справах. Чиновник не міг сказати, що це афера, яка допоможе йому пересісти в крісло секретаря Тернопільської міської ради. Адже за цю “реорганізацію”, Європейська Солодірність, Свобода, Батьківщина та інші партії-манкурти отримають узгоджену підтримку від “заробітчан у рясах”. Перший заступник голови облради Василь Деревляний навіть не вийшов до людей, щоб перепросити. А як він може це зробити, якщо сподівається, напевно, що справу затягнуть, і так звану реорганізацію якось проштовхнуть. Так само не вийшли до педагогів і батьків священники Тернопільсько-Зборівської єпархії української греко-католицької церкви. Тернополян змусили чекати дві години під дощем, щоб просто зареєструвати звернення до владики Василія Семенюка.

Включилась до протистояння з облрадою і Тернопільська облдержадміністрація. І не тому, що такі чесні, а тому, що в схемі “агітації за партії в замін за землю і приміщення школи” їхні інтереси взагалі не враховані. Але попереду 10 днів марудства. А після 25 жовтня облради нинішнього скликання не буде. Прийдуть нові депутати, буде новий голова облради із заступниками…

Батьки і педагоги школи для слабочуючих вже четвертий рік тримають оборону від посягань на їхню школу.

Тернопільська облрада поставила під загрозу навчання дітей з особливими потребами

В останній день вересня 211 нових інфікованих коронавірусом в Тернопільській області та один чоловік помер