У тернопільській шостій школі педагоги перехитрили мера Сергія Надала

Поділитися

У шостій тернопільській школі зрозуміли усю хитрість мера Тернополя Сергія Надала, який місяць фестивалив на параді випускників, Дні Незалежності на Дні міста, а коли почалося загострення епідемії короварусу, втік на лікарняне додому, щоб уникнути юридичної відповідальності за свої сепаратиські заяви не слухати уряд, працювати школам і дитсадкам у червоній карантинній зоні.

Директори шкіл та завідуючі садочків отримали штрави на десятки тисяч гривень від поліції. Зокрема, про це повідомив вчора директор 10 школи, діючий депутат міської ради від партії Громадянська позиція, а тепер член надалівської орди “Порядок. Відповідальність. Справедливість” Андрій Газилишин.

Він заявив:”Ми будемо дотримуватись всіх протиемідеміологічних вимог і вчитись”. Це те саме, що за цноту активно тра*атись”. Ну зрозуміло, надалівський прислужник мусить виконувати волю хитрого податківця, що замаскувався під націоналіста. А педагоги шостої школи пішли масово на лікарняне. закрили школу. Навіть в онлайні не має навчання, бо хворі вчителі не мають змоги викладати. Це тільки Сергій Надал може з коронавірусом десятки разів на день виходи в онлайн у соцмережах та роздавати інтерв’ю телеканалам.

Під трансляціями мера тернополяни відверто обурюються горе-діяльності мера під час коронавірусу. Наприклад, Галина Дуніковськасьогодні написала меру:”Чому в Галицькому коледжі ім.Чорновола всі діти навчаються в звичному режимі повними групами , а не діляться на 2 групи. Мають місце навіть зведені групи. В нашій групі 38 чоловік, це злочин по відношенню до дітей та викладачів. Розберіться будь ласка”. І що ви думаєте відповів мер? Пообіцяв щось? Ні! “Ви звертались з пропозиціями змін до керівництва ? Зараз батьки мають на свій розсуд вирішувати – пускати дітей на навчання чи залишати вдома)”- відписав мер.

А педагоги шостої школи зрозуміли, щоб переграти мера у його хитрощах, треба чинити аналогічно. Педагогічна спільнота масово підтримала вчителів 6 школи.

А ОСЬ ТАК МЕР ПЕРЕКЛАВ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЗА ПОШИРЕННЯ КОРОНАВІРУСУ У ТЕРНОПОЛІ НА БАТЬКІВ

 



Підписуйтесь на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ

Долучайтесь до нашої групи у Вайбері

Ми в Instagram

Наша сторінка в facebook

Ми у whatsapp

У 243 школах на Тернопільщині навчання відбувається онлайн

Битва під Оршею: 15-тисячне військо Великого Князівства Литовського під командування волинського князя розбило 80-тисячне московське