Відтепер подивитись на Тернопіль можна по-новому разом із додатком WalQlike

Поділитися

Гід у твоєму смартфоні

Відчути місто зсередини, влаштувати незабутній вікенд та відкрити міста України по-новому. Все це можливо разом із WalQlike – мобільним додатком інтерактивних маршрутів містом. Упродовж літа 2020 смарт-гід WalQlike розширив свої кордони та нарешті завітав з цікавими квест-маршрутами до Тернополя.

В основі роботи мобільного додатку простий алгоритм, доступний для кожного. Перший крок – завантажити безкоштовний додаток на Google Play або App Store.
Другий крок – обрати один із тематичних квестів, що відгукується вашому настрою.

Третій крок – натиснути «розпочати гру». WalQlike проведе вас за руку вздовж найцікавіших локацій міста, кожна з яких містить загадку на кмітливість та коротке резюме з описом місця, цікавою історією, легендою або ж порадою від місцевих.
Інтерактивні екскурсії будуть цікаві не лише туристам, що вперше досліджують місто, а й тутешнім, які б хотіли подивитися на свій рідний осередок під іншим кутом.

Тернопільські квести здивують вас своїм колоритом, загадковістю та буремним історичним минулим міста. Автором квестів у Тернополі є місцевий гід Оксана Ленчук, яка запевняє, що файне місто здатне вразити будь-якого мандрівника, якщо досліджувати його з душею.

Також хочемо зазначити, що WalQlike продовжує розширювати зону свого покриття. Наразі, окрім Тернополя, квести-екскурсії містом доступні в Києві, Одесі, Кам’янці, Чернігові, Львові та Франківську. А вже протягом двох місяців планується запустити туристичні ігри в Дніпрі, Чернівцях та Харкові.

Ініціатива реалізується за підтримки Українського культурного фонду.

Усі новини та анонси проекту ви можете знайти на сторінках соціальних мереж проекту Facebook та Instagram. Підписуйтесь та ставайте частиною завзятої команди, що відкриває нашу Україну!

Підписуйтесь на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ

Долучайтесь до нашої групи у Вайбері

Ми в Instagram

Наша сторінка в facebook

Ми у whatsapp

70 мільйонів гривень витратить Тернопільська область на проведення місцевих виборів

Мер французького міста Бордо відмовився від новорічної ялинки