Вибір компанії по встановленню вікон

Поділитися

Пластикові вікна стають все популярнішими: майже 70% будівель в Україні засклені саме таким способом. Але далеко не кожній компанії можна довіряти. Спеціалісти https://viknaroff.ua/ розкажуть, як правильно вибрати фірму, яка встановить вікна.

Вибір фірми-виробника

Сучасні вікна повинні бути надійними. Зробити їх такими зможе тільки відомий бренд. В першу чергу звертають, увагу на термін присутності бренду на ринку послуг. Не варто довіряти невідомій організації, якій 2-3 роки. Краще надати перевагу виробникам, яким 5 років і більше.

Другий критерій вибору – кількість філіалів по країні. В кожному регіоні повинні бути представники, щоб задовольнити всіх клієнтів.  

Відгуки про продукцію та роботу – не менш яскравий показник, який говорить про довіру з боку замовників. Якщо переважна більшість позитивна, то можна сміливо співпрацювати з компанією. Однак треба вміти бачити і замовні відгуки конкурентів, які можуть цілеспрямовано залишати негативні коментарі. Зазвичай такі відгуки не підкріплені фактами.

Краще за все про вибрану компанію розкаже дзвінок або візит в офіс. В ході телефонної розмови можна отримати всю необхідну інформацію: на всі питання відповість спеціаліст. При відвідуванні офісу можна ознайомитися з прикладами продукції. Краще всього, якщо це будуть готові вікна, а не лише куточки продукції в розрізі. Хороший бренд не стане економити навіть на прикладах.

Власні знання – краща зброя

При бажанні встановити вікна користувачу також варто дізнатися деяку інформацію про металопластикові конструкції:

  • тип профілю (який використовують);
  • армування (товщина не менше 1,5 мм);
  • фурнітура (австрійська, німецька, італійська – найкращі);
  • склопакети (товщина листів скла не менше 4 мм).

 Ця інформація буде корисною при замовленні вікон. Якщо отримана інформація влаштовує, то можна сміливо викликати спеціаліста, який проводить заміри помешкання. Співпраця з професіоналами – запорука встановлення якісних пластикових вікон в найкоротші строки.  

 

У автопригодах на Тернопільщині 10 вересня загинуло двоє людей

Шість сімей на Тернопільщині отримали кошти для придбання житла