Скрипаль Владислав Супрунюк з Тернополя став лауреатом всеукраїнського конкурсу в номінації «MAESTRO»

Поділитися

Цими вихідними у Черкасах відбувся І всеукраїнський конкурс виконавців на струнно-смичкових інструментах “Bravo Viola”! Заявки про участь надійшли з 18 областей України: Київська, Луганська, Одеська, Львівська, Донецька, Харківська, Тернопільська, Полтавська, Хмельницька, Закарпатська, Кіровоградська, Волинська, Чернівецька, Херсонська, Житомирська, Сумська, Чернігівська, Черкаська. Загалом в конкурсі приймали участь 100 учасників

Урочисте відкриття І всеукраїнського конкурсу виконавців на струнно-смичкових інструментах ,,Bravo Viola,, відбулося в органному залі Черкаського музичного коледжу ім.С.С.Гулака-Артемовського.

Хоча в зв’язку з карантином конкурсні прослуховування проводяться дистанційно, голова журі Богдана Півненко (Київ) та члени журі Маргарита Крук (Львів) та Оксана Барицька (Чернівці) завітали до Черкас.

В рамках конкурсу провели майстер-класи голова журі, народна артистка України, завідувачка кафедри скрипки НМАУ ім. П. Чайковського Богдана Іванівна Півненко та провідний концертмейстер, викладач кафедри концертмейстерства НМАУ ім.П.Чайковського Анна Миколаївна Хмара.

Приємно, що лауреатом І ступеню в номінації «MAESTRO» скрипка, альт, VІ категорія став Супрунюк Владислав з Тернопільського мистецького коледжу ім. Соломії Крушельницької ( викладач Яцюк Надія Євгенівна, концертмейстер Кравчук Наталія Романівна).

Наш скрипаль щиро вдячний ректору Тернопільського педагогічного університету Богдану Буяку та дирекції рідної Тернопільської міської музичної школи №1 ім. Барвінського за допомогу у підготовці до конкурсу.

Підписуйтесь на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ

Долучайтесь до нашої групи у Вайбері

Ми в Instagram

Наша сторінка в facebook

Ми у whatsapp

Фото, яке вражає під час епідемії коронавірусу в Україні

Тернополяни зможуть поспілкуватись із Далай-ламою у прямому етері