Замітка для тих, хто не вірить в епідемію коронавірусу

Поділитися

Всім тим, хто не вірить в ковід, маски, соціальну дистанцію та українській владі присвячується…

ХРОНІКИ ОКІЛ – КОВІДНОЇ ЛІКАРНІ, ЯКА ЛІКУЄ ХВОРИХ З КВІТНЯ 2020 РОКУ П’ятниця ранок, за добу 8 померлих, хворих на ШВЛ 26. В реанімації лише 12 ліжок…Субота. Черга швидких з “синіми ” хворими. Відкрили третій поверх дитячої інфекційної лікарні для того, щоб забезпечити їх киснем. Ставимо п’ятнадцятий апарат ШВЛ поза межами реанімації…Неділя. Хворих у лікарні понад 300. В реанімації як завжди 12. Поза межами реанімації 15 хворих на ШВЛ, одна з них заінтубована на панцирному ліжку прямо у палаті після годинной реанімації – жінці лише 39 років…Ще одна тромбоемболія легеневої артерії в реанімації, 63 роки, врятували, на трубі та ШВЛ, на ранок опритомніла. Кисневі системи перевантажені, бочки та магістралі вкриті льодом, хоча на вулиці ще тепло. Перші морози можуть призвести до замерзання магістралей та припинення подачи кисню. Господь подбав про нас теплим жовтнем, але ми цим не скористалися…За свій вік у медицині (з 1984 року) та роботу у реанімації з 1991 року такої біди я ще не бачив. Зима близько, ніч темна та повна жахів…

Vladimir Korsunov, професор, завідувач кафедри анестезіології та інтенсивної терапії у Харьковская медицинская академия последипломного образования (ХМАПО)

Сьогодні у нашому ВІТ перша хвора на СРАР за допомогою шолому замість маски! Сатурація за кілька хвилин зросла до 96%. Побажаємо їй одужання!

Опубліковано Vladimir Korsunov Понеділок, 5 жовтня 2020 р.

Підписуйтесь на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ

Долучайтесь до нашої групи у Вайбері

Ми в Instagram

Наша сторінка в facebook

Ми у whatsapp

Що символізують зіркова і славна алеї у «файному» місті?

Сьогодні у Тернопільській області від коронавірусу померло шестеро людей