Мерзотник, який роками спаплюжував Театральний майдан в Тернополі, влаштував у ресторані – церкву, а в готелі нібито монастир

Поділитися

Декілька років поспіль у Тернополі тривала алкогольна вакханалія на Театральному майдані. У самому центрі міста. Називали це дикунство фестивалями. Взимку цю ж площу заставляли жахливими будками із китайським мотлохом та совдепівськими каруселями. Бувало, що цей “розважальний бордель” тривав від Різдва аж до червня. Робилось це нібито для розвитку туризму від комунального підприємства “Туристично-інформаційного центру”. Тобто, установа, яка діяла за кошти платників податків Тернополя, влаштовувала срачі та обдералійлівку в центрі міста. Аж поки міський голова із “головним туристом” не зуміли поділити неофіційні фінансові потоки. Бородатого туриста поперли. Дурдом з алкофестивалями зупинився. Правда, цьому посприяла ще епідемія коронавірусу. Ну а “головний турист” на “чесно зароблені” відкрив аж два ресторани. Проте пандемія COVID-19 фактично зупинила діяльність усіх ресторанів-барів-готелів не лише в Україні, але й у всьому цивілізованому світі. Бо людське життя – найбільша цінність. Але не для тернопільського бендера, який знайшов прогалину в законодавстві і почав вішати лапшу наївним, що в його ресторан у вихідні перетворюється у трапезну релігійної організації “Братство лисих”. Мовляв, мають статут, але ще не зареєстрований. А поруч з ресторан вже не готель-хостел, а нібито монастир.

У Тернополі деякі наївні підхопили новину і почали радіти афері. Проте, більшість відповідальних українців вкрай негативно поставились до маніпуляції громадською думкою. Здивувало, що навіть російськомовні мешканці України тверезо оцінюють ситуацію.

Підписуйтесь на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ

Долучайтесь до нашої групи у Вайбері

Ми в Instagram

Наша сторінка в facebook

Ми у whatsapp

Як у Тернополі американський серіал знімали

Помер Дієго Марадона