Скільки дружин і коханок стали депутатами у Тернополі?

Поділитися

Тернопільська інтернет-газета “Про все” сьогодні вже писала Яких курвів вибрали до Тернопільської міської ради

Журналіст Сергій Сінкевич у соцмережі справедливо обурюється на відродження так званого кумівства у часи Ющенка, а тепер – відвертого бля*ства:”…депутатами тернопільських обласної та міської рад синхронно стали – Михайло Головко, його дружина Мар’яна і брат Назарій Головко. Олег Сиротюк, його дружина Наталя Турецька і брат Михайло Сиротюк. Марія Чашка і її син Василь Чашка. Це від “Свободи”… Тепер “ЄС” – Тарас Юрик, його дружина Мар’яна і брат Юрій Юрик. Віктор Шумада і його дружина Ірина Шумада… Відзначились і “слуги народу” – Віктор Гевко і його братова Ольга – дружина народного депутата Гевка… Такі от “сімейні труси”…) Хоча де-юре претензій немає, як бути з морально-етичним “боком медалі”?…Навіть не сумнівайтесь – якби такий прецедент трапився у якомусь місцевому парламенті, скажімо Німеччини, то там громадськість і ЗМІ “на гівно” би стерли таких “діячів”. І це ще раз свідчить, що, у політичному ракурсі, ми – поки що дика країна. І ще глибше у цю “дикість” нас заганяють такі “сімейні підряди”… І найнебезпечніше для майбутнього України і Тернопільщини те, що “вони” не мають у душі навіть натяку на елементарний політичний сором. Судячи з усього, таке “родинне депутатство” для них – абсолютно нор-маль-не!…( Чи призведе воно до посилення корупції? Дуже ймовірно… Але, принаймні одне, ви вже можете знати достеменно – відтепер важливі питання тернопільського життя будуть вирішуватись не тільки за домашнім столом, а й – у сімейному ліжку…)))”

А скільки реальних справ будуть вирішувати коханки?

У Тернопільській облраді Віра 5 років морочила…

Ще одна пара зі “Свободи” – Олег Сиротюк та Наталя Турецька
Місько Сироюк, рідний брат екснардепа і депутата облради
Маруська Чашка, більш відома з тернопільського майдану як “каракульова шуба”
Син Маруськи Чашки – Василь Чашка, теж депутат, більш відомий як фахівець з розведення бардаку за півтора мільйона гривень на рік

Ось цей бардак коштує 1.5 млн. грн. в рік обласному бюджету!!!😢 Так депутат від “Свободи” – Чашка Василь “розвиває” туризм в області!Опубліковано Любомиром КрупоюПʼятниця, 17 липня 2020 р.

Подружжя Юриків
Віктор Шумада з дружиною Іриною, про яку дуже прикро відгукуються колеги в облраді
” Слуга”Віктор Гевко
Ольга Гевко з чоловіком-нардепом

Підписуйтесь на наш ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛ

Долучайтесь до нашої групи у Вайбері

Ми в Instagram

Наша сторінка в facebook

Ми у whatsapp

Яких курвів вибрали до Тернопільської міської ради

У парках Тернополя зріжуть 289 дерев: нібито хворих, аварійних і сухостій